Info

Mermaids & Sunflowers is een concept dat is ontstaan uit liefde voor handwerken. Het is een uitweg van de dagelijkse drukte en verwachtingen. Ik ben begonnen met het maken van sierraden als hobby, de mogelijkheden van kralen en materialen is zo groot dat ik eindeloos veel combinaties ging maken. Heel leuk om zoveel sierraden te hebben, helaas kan je het niet allemaal zelf dragen. Hieruit ontstond het idee om deze pareltjes te gaan delen met jullie! Zo kan ik ze blijven maken, en een ander kan ervan genieten door ze te dragen.

In het dagelijks leven ben ik Verpleegkundige en Psycholoog, hierin heb ik een baan waarbij ik constant in contact ben met anderen. Ik vind het heerlijk om na een werkdag even alles te vergeten en op te gaan in het maken van sierraden, vaak met een lekker glas wijn en kan ik alles van de dag vergeten (just like riding a wave).

Ik ben een millenial met veel verschillende interesses, van haken tot kitesurfen en van dansen tot staren naar de zonsondergang. Er is zoveel mogelijk in deze wereld, waarom mij beperken tot een ding? Ik haal energie uit het combineren van mijn werk en hobby’s.

Go out, enjoy yourself, go play, live up to your dreams.

Hoe komen wij aan onze naam?
Sunflowers zijn mijn favoriete bloemen. 

Mermaids: al sinds jongs af aan gingen we elke dag met mooi weer naar het strand. Als kind zijnde fantaseerde ik altijd over de spannende wereld die zich onder water afspeelde. Hierbij waren zeemeerminnen een groot onderdeel. Blijf het fascinerend vinden. De zee speelt een grote rol in mijn leven. Ik vind alle sporten die op water plaatsvinden geweldig, daarnaast houd ik van duiken en ga ik altijd op vakantie in een land aan de kust.

Waarom mijn twee favoriete dingen niet combineren in de naam van mijn bedrijf?