GRATIS VERZENDING VANAF 75 EURO - VOOR 16:00 UUR BESTELD = VANDAAG VERZONDEN

Verzenden & retourneren

Verzenden

Verzending gaat via PostNL. Er zijn drie mogelijkheden
1. Verzending via brievenbuspost. Bij deze keuze zit geen track&trace. Kosten verschillen per gewicht van je bestelling. Prijzen zijn vanaf €1,92. De kosten staan altijd juist aangegeven als je gaat afrekenen. 
2. Verzending via brievenbuspakket. Bij deze keuze zit wel een track&trace. Je kunt hierbij je pakket volgen. Kosten zijn €4,10.
3. Verzending via pakketpost, vanaf 6,95. Bij deze keuze zit wel een track&trace. Deze kosten zijn altijd van toepassing als je een grote hoeveelheid producten besteld of een tas.  

Bij besteding van €75,- of meer is verzending gratis. 

Kies je voor lokale bezorging? Dan wordt het pakketje vanaf een aankoopbedrag van 15,- euro met liefde bij je thuis bezorgd in Den Helder. Je hoeft hier geen verzendkosten voor te betalen! 

Je order wordt na ontvangst van de betaling binnen drie werkdagen verzonden als brievenbuspost of brievenbuspakket. Je krijgt gedurende het bestel- en verzendproces email(s) van Mermaids & Sunflowers met de actuele status en track & trace code.

Bij aankoop van sieraden zal de bestelling mooi verpakt worden.

Retourneren

Het kan altijd gebeuren dat een aankoop niet naar wens is, deze mag worden teruggestuurd. Retourneren is voor eigen rekening. Wij zijn een klein bedrijf en redden het helaas niet om deze kosten te vergoeden.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.

Wil je jouw bestelling retourneren? Stuur dan een email naar: info@mermaidsandsunflowers.com

Gebruik als kopje: retourzending + [bestelnummer]

Zet in deze mail het volgende:

  • Product dat je terugstuurt;
  • De hoeveelheid en/of maat;
  • De reden dat je het artikel retour stuurt.

Je krijgt dan binnen korte tijd een mail terug waarin wij het retouradres doorgeven en de verder procedure zullen aangeven.

Let op: deze email is noodzakelijk om het retourproces uit te kunnen voeren, retour pakketjes zonder aanmelding of begeleidend schrijven kunnen niet in behandeling genomen worden.

Het product dient ongebruikt en onbeschadigd te zijn, 'wanneer redelijkerwijs mogelijk' in de originele verpakking verpakt te zijn en in deugdelijke verpakking te worden geretourneerd.

Een retourzending geschiedt op eigen risico. Mermaids & Sunflowers is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. We adviseren daarom in ieder geval met track & trace te verzenden en het verzendbewijs te bewaren totdat je van ons een retourbevestiging heeft ontvangen. Indien het vermoeden bestaat dat retour gezonden artikelen gebruikt of beschadigd zijn door koper behouden wij het recht deze artikelen te weigeren

Het aankoopbedrag van het artikel wordt binnen een termijn van 30 dagen teruggestort. Vaak geschied dit sneller.

Onze sieraden zijn veelal handgemaakt van natuurlijke materialen en kunnen hierdoor iets afwijken van getoonde afbeeldingen.

Het is niet mogelijk losse onderdelen (kralen, bedels, etc.) en/ of outlet items te retourneren.

Online ruilen is helaas niet mogelijk. Als u een andere maat, kleur of product wilt dan graag een nieuwe order plaatsen.